Offerte Aanvragen

Aanvraag verzonden
Uw aanvraag is verzonden!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonlijke gegevens

Offerte informatie

Diensten

Vermeld in uw aanvraag welk soort feest u wenst en vink hier de diensten aan die van toepassing zijn.
Mobiele frituur , frituursnacks , pastabekers , bbq , hapjes , wokgerechten , dessertbuffet , feestmateriaal
0475 73 02 73

Over ons

Frituur op uw feest verzorgt al meer dan 16 jaar lekkere gerechten en hapjes op allerlei feesten en evenementen. We beschikken over 8 frituurwagens en bieden een ruime waaier aan maaltijden: van een eenvoudig puntzakje lekkere frietjes tot heel gevarieerde en uitgebreide buffetten.

Wij hechten er veel belang aan dat uw feest een echt feest wordt; tot in de puntjes verzorgd en voorzien van de beste kwaliteitsproducten. Onze frituurwagens bevinden zich in uitstekende staat en zijn volledig zelfvoorzienend. Het enige wat we ter plaatse nodig hebben is één stopcontact van 220v voor verlichting en afzuiging.
 
Over ons

Vlotte bediening & kwaliteit

Vlotte bediening & kwaliteit
Welke formule u ook kiest, wij zorgen voor een vlotte bediening. Zo kunnen we met onze mobiele frituurwagens grotere groepen aan en tot 1500 personen per uur van lekkere frietjes en snacks voorzien. Voor moeilijk bereikbare plaatsen zoeken we extra mobiele oplossingen met losse friteuses.

Al onze gerechten en hapjes worden in ons atelier volgens de strengste hygiëne- en voedselnormen klaargemaakt. Onze frietjes bakken we in gecontroleerd 100% plantaardig frituurvet en kwaliteitsvolle bakinstallaties.